UVJETI KORIŠTENJA

UVJETI KUPNJE

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata, odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama.

– Prodavatelj je B. L. Manufacturing d.o.o.
– Prodavatelj je dužan isporučiti naručene proizvode do kupca u roku koji će definiran nakon narudžbe
– Istaknute cijene su veleprodajne cijene (bez PDV-a)
– Valuta je hrvatska kuna (kn)

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem košarice odnosno kreiranjem web narudžbe na web stranici prodavatelja. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, o istom će odmah obavijestiti kupca sa informacijom o predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

DOSTAVA

Uvjeti dostave:

Naručena roba dostavlja se na području Hrvatske i dostava je besplatna.

Moguća je dostava robe i na području Bosne i Hercegovine te Srbije u dogovoru sa kupcem.

Ostali uvjeti dostave:

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja paketa i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Naknadne prijave manjka ili oštećenosti robe nećemo uzeti u obzir.

PLAĆANJE

Naručene proizvode  Kupac će Prodavatelju platiti net bankarstvom, virmanskom uplatom ili općom uplatnicom nakon što napravi narudžbu te mu Prodavatelj pošalje Email s rokom isporuke i ponudom.

U slučaju da Kupac naruči i plati robu te ju odbije primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

JAMSTVO / GARANCIJA

Jamstvo na sve proizvode je 3 godine od dana kupovine odnosno izdavanja računa.

REKLAMACIJE

Za ostvarivanje jamstva potrebno je imati račun (ili kopiju) kupljenog proizvoda. Jamstvo ne pokriva kvarove nastale nestručnim rukovanjem , djelovanjem više sile (udar groma, požari, poplave i sl.), mehanička oštećenja, istrošenosti, overclocking.

Ukoliko izgubite naš račun, nemojte se brinuti, kontaktirajte nas i riješiti ćemo problem na obostrano zadovoljstvo.

Za sve upite vezano za poslovanje možete nas kontaktirati na  ili na broj Tel: +385 91 3893514

Slike i opisi proizvoda, preuzeti su sa web stranica proizvođača te je moguće da ne odgovaraju u svim detaljima ponuđenog proizvoda. Ne odgovaramo za eventualne pogrešne informacije vezane za naručeni proizvod.

IZJAVA O PRIKUPLJANJU I KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA

B. L. Manufacturing d.o.o. obavezuje se kupcima pružati zaštitu njihovih osobnih podataka, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici B. L. Manufacturing d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Više o odredbama o zaštiti pojedinca i obradi osobnih podataka pročitajte u našoj Izjavi o privatnosti.

Izjava o privatnosti
Izjava o privatnosti